KARTY usb

Pamięć USB w kształcie karty kredytowej

Kap-08, pamięć usb plastikowa o wielkości i w kształcie karty kredytowej. Na karcie możemy wykonać nadruk w pełnym kolorze (np. druk rastrowy, fotografie itp.) po obu stronach karty.  Kap-08b plastikowa biała karta z pamięcią usb, bez ologowania

Kap-40 Karta z pamięcią usb, z układanką typu puzzle, oferujemy wykonanie pełnokolorowego nadruku

Kap-20, pamięć usb plastikowa o wielkości i w kształcie karty kredytowej. Wyjmowany cheap. Na karcie możemy wykonać nadruk w pełnym kolorze (np. druk rastrowy, fotografie itp.) po obu stronach karty.  Kap-20, pamięć usb plastikowa w kształcie karty kredytowej

KaM-11 Pendrive w kszałcie karty kredytowej, aluminium, kolor czarny, srebrnyAP-600 Karta aluminiowa z usb;

Kap-10 mini, pamięć usb plastikowaKap-12 kwadratowa, pamięć usb plastikowa

Kap-11 okrągła, w kszałcie monety pamięć usb plastikowa idealna pod nadruk w pełnym kolorze