TWISTER DRIVE

Pendrive typu TWISTER drive. Pamięć usb twister drive z obrotową blaszką. Najbardziej popularny, najbardziej wszechstronny  spersonalizowany kolorystycznie pendrive. Najlepsza cena!

Zobacz również na www.twister-drive.pl

PM-10 Pendrive typu twister, obrotowa blaszka, blaszka metalowa w kolorze korespondującym z kolorem korpusu, smyczka do wyboru. Całość zapakowana w biały kartonik z okienkiem. Można wykonać dowolne zestawienie kolorystyczne blaszki z korpusem. Pojemności od 2 GB do 32 Gb. Przykładowa cena kompletu (pamięć, smyczka, kartonik),

PM-01 Pamięć usb typu twister, obrotowa blaszka; od 8,40 zł/szt netto;
więcej na www.twister-drive.pl

PM-02 Twister, obrotowa blaszka, blaszka metalowa w kolorze korespondującym z kolorem korpusu. Kolory: czarny, niebieski, błękitny, zielony, czerwony, różowy, pomarańczowy i żółty; LEKKA ALUMINIOWA BLASZKA, błyszczące pastelowe, metalizujące kolory; waga: tylko 10g

A12 Twister doming. Blaszka metalowa w kolorze czarnym, srebrnym, białym. Na blaszce naklejka typu doming z logo klienta, Obudowa w kolorach: czarny, ciemno szary, szary, srebrny, biały, żółty, pomarańczowy czerwony, różowy, fioletowy, granatowy, niebieski, cyjanowy, seledynowy, jasno zielony, zielony,
Pojemności od 1 Gb do 64 Gb, również w standardzie 3.0

PM-03 Twister drive z naklejką z logo klienta, obrotowa blaszka, blaszka metalowa w kolorze srebrnym, korpus plastikowy w kolorach: czarnym, białym, niebieskim, zielonym. czerwonym, pomarańczowym.

PM-04 Twister, obrotowa blaszka, blaszka metalowa w kolorze srebrnym, korpus plastikowy TRANSPARENTNY w kolorach: różowym, niebieskim, zielonym, czerwonym, pomarańczowym

PM-10mini Pendrive mini twister, obrotowa blaszka, blaszka metalowa w kolorze czarnym, srebrnym, żółtym, jasno zielonym, ciemnozielonym, niebieskim, ciemno niebieskim. Korpus biały lub czarny. Termin ok 2 dni; Wymiar: 33 x 14 x 7 mm